Faciliteter og bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Bygninger og lokaler

Hashøjskolen består af 3 bygninger, der er bygget på forskellige tidspunkter. Bygningerne indkredser skolegården, og mellem to bygninger er der adgang til sportspladsen, som er en del af legearealet i frikvartererne. På sportspladsen er der lagt ca. 180 fliser, hvor der kan leges 170 forskellige lege.

Skolen er i 1 plan med traditionelle klasselokaler. Der er stik til computere i alle lokaler, men endnu er computerne samlet i en gruppe i forbindelse med skolebiblioteket.

Skolen er i 2002 blevet renoveret, så den fremstår med lyse og venlige lokaler. I bygningen med indskolingsklasserne er der vask i alle klasserne, ligesom der er et fælles køleskab til elevernes madpakker.

Skolen har en mindre gymnastiksal, hvor der ud over undervisning i idræt også holdes fællessamlinger og diverse teaterforestillinger.

Siden er sidst opdateret 22. april 2015